TerraPlus Ca Fluid 

 

TerraPlus Ca Fluid previne deficientele de calciu si ajuta la refacerea plantelor aflate sub factori de stres

 

TerraPlus Ca Fluid este un ingrasamant de cea mai buna calitate, bogat in calciu care ofera plantelor calciul necesar pentru a evita fiziopatologiile si a obtine astfel o dezvoltare optima si o recolta buna din punct de vedere calitativ si cantitativ.

Plante mai expuse la boli in lipsa calciului

Calciul este un element de baza in dezvoltarea plantelor si in obtinerea unor productii rodnice si de calitate, atat la fructe, cat si la legume. Carenta de calciu duce la reducerea recoltei si obtinerea de fructe si legume de slaba calitate. De asemenea lipsa calciului duce la o sensibilitate mai mare a plantelor fata de agentii patogeni.

Cum se manifesta lipsa calciului

· oprirea cresterii plantelor

· frunze rasucite, care capata o culoare verde-inchis anormal

· varful vegetativ se usuca

· dezvoltarea slaba a sistemului radicular, radacinile ramanand mai scurte si nu se dezvolta radacini noi

Ingrasamant care ajuta la refacerea plantelor afectate de inghet, seceta sau grindina

 

TerraPlus Ca Fluid se recomanda a fi utilizat in orice situatie de stres la care sunt supuse culturile in timpul perioadei de vegetatie: inghet, seceta, grindina, exces de umiditate, transplantare, fitotoxicitate cauzata de erbicide sau fungicide, pentru a ajuta plantele sa se refaca rapid, dar si pentru cresterea cantitatii si calitatii productiei.

Sprijin de nadejde pentru culturile intarziate

Aminoacizii liberi continuti de acest ingrasamant sunt disponibili imediat, ceea ce conduce la directionarea energiei catre dezvoltarea plantei si in stabilirea unor productii performante, planta economisind energia necesara, insa ajuta si culturile intarziate, aflate sub factori de stres.

Produs care asigura cresteri vegetative intense

Azotul organic continut de TerraPlus Ca Fluid are o rata de absorbtie maximala, net superioara azotului obtinut prin sinteza, fiind disponibil imediat la nivel celular pentru cresteri vegetative intense si spor de productie.

Click aici pentru mai multe informatii despre compozitia produsului si modalitatile de folosire

Pentru alte informatii despre acest produs, modalitati de folosire, cat si pentru comenzi ne puteti contacta la numarul de telefon 0744 367 963. Consultanta este gratuita si este oferita in toata tara.