Cum ajutam culturile afectate de stres

 

Cum ajutam culturile afectate de stres

 

Conditiile de mediu nefavorabile pot incetini metabolismul plantelor, in cazul unor scaderi drastice de temperatura, plantele putandu-se opri din crestere pentru cateva zile. De asemenea opririle in dezvoltare pot fi cauzate si de aplicarea unor produse de protectie a culturilor, care provoaca stres temporar plantei ca efect secundar. Salinitatea ridicata a solului si deficitul de apa se numara si ele printre cauzele care pot duce la stresul plantelor si o dezvoltare deficitara. Situatiile de acest fel duc la o crestere lenta si neregulata a culturii, ceea ce duce, in cele din urma, la o reducere a productivitatii si la pierderi economice consecutive pentru fermieri.

Cum ajutam culturile afectate de stres? Firma de consultanta agricola si distributie ingrasaminte Genesis Group vine in sprijinul fermierilor cu un tratament cu rezultate exceptionale in a ajuta plantele sa depaseasca perioadele de stres. Solutia o reprezinta GENESIS SUPER POWER 50 g + FOLIFOL 40 ml la 10 l apa. Acest tratament a dus la revigorarea rapida a plantelor afectate de stres la plantatiile consiliate de specialistii Genesis Group.

FOLIFOL, sprijin pentru culturile afectate de stres termic

 

FOLIFOL este un fertilizant lichid organic pe baza de aminoacizi – extract fluid cu continut de alge brune. Folifol imbunatateste cresterea vegetativa si reactiveaza rapid dezvoltarea vegetativa dupa o perioada stresanta termic.

Click aici pentru articol FOLIFOL: STRES PLANTE: FOLIFOL revitalizeaza plantele dupa perioadele de stres

GENESIS SUPER POWER este un ingrasamant mineral, de cea mai inalta calitate, care ofera protectie fungica plantelor si ajuta la corectarea carentei de calciu si magneziu si a altor microelemente. Bolile fungice pot reprezenta o provocare, deoarece pun presiune asupra capacitatii plantelor de a produce flori si fructe de calitate in cantitate mare. Deficitul de calciu si magneziu stagneaza dezvoltarea plantelor, asadar mare atentie la carentele de calciu si magneziu.

De asemenea GENESIS SUPER POWER asigura fructe de o calitate superioara, face plantele mai viguroase, fructele devin mai tari si rezista o perioada mai lunga de timp. Produsul ajuta mugurii si floarea sa nu inghete la temperaturi de pana la minus 4, minus 5 grade Celsius (fara vant).

Pentru orice informatii privind GENESIS SUPER POWER si FOLIFOL, achizitia produselor cat si modalitatile de folosire ale produselor, contactati cu incredere specialistii nostri la numarul de telefon 0744 367 963. Ne puteti contacta si pe site-ul nostru, la sectiunea Contact (click aici).