Inflorirea, esentiala pentru a avea culturi profitabile

.

Inflorirea, esentiala pentru a avea culturi profitabile

.

Inflorirea este una din cele mai importante etape din ciclul de viata a unei plante, inflorirea fiind esentiala pentru a avea culturi profitabile. De aceea specialistii firmei de consultanta agricola Genesis Group recomanda folosirea combinatiei de produse KENT si BOROFOL, cu rol determinant in cresterea numarului de flori pe fiecare planta si a dimensiunii florilor, astfel devenind foarte atractive pentru insectele polenizatoare.

Nivelul de polenizare este decisiv in determinarea capacitatii de legare a florilor si in obtinerea de culturi profitabile.

VEZI AICI DETALII KENT + BOROFOL: https://genesis-agro.ro/…/kent-borofol-combinatia…/

Impreuna putem obtine culturi profitabile! Folosind produsele adecvate rezultatele sunt uimitoare! Puteti vedea in clipurile si fotografiile nostre cum arata plantatiile in care s-a folosit un plan de fertilizare corespunzator pentru a asigura culturi sanatoase si rodnice.

agromi.ro

agromi.ro

ROMANIA FRUMOASA ❤️💛 💙 AGRICULTURA PERFORMANTA 💚🌸🐝

agromi.ro

MARAMURES, SATU MARE, ARAD, SIBIU, ORADEA sunt doar cateva dintre locurile unde specialistii Genesis Group au facut popas in ultima perioada. Am intalnit in vizitele facute de noi pentru a oferi consultanta agricola, locuri frumoase, cu oameni muncitori si culturi calitative.

Inflorirea – fertilizarea – culturi profitabile

agromi.ro

Ingrijirea la cele mai inalte standarde a culturilor duce la o agricultura profitabila! Calitatea culturilor monitorizate de specialistii nostri agricoli ne demonstreaza inca o data ca IMPREUNA SE POATE!

VEZI AICI PRODUSE: https://genesis-agro.ro/produse-servicii/

PENTRU ORICE INFORMATII PRIVIND DEZVOLTAREA CULTURILOR, ACHIZITIONAREA DE PRODUSE SAU VIZITE LA FERME CONTACTATI CU INCREDERE SPECIALISTII NOSTRI LA TELEFON 0744 367 963.

Specialistii Genesis Group va doresc o primavara cu culturi calitative, bogate in roade pline de prospetime, gust, savoare si culoare!  🐝 🌸 ❤

Daca vi s-a parut interesant articolul si va sunt de folos informatiile, am aprecia daca ati distribui acest articol si pe pagina dumneavoastra de Facebook sau in grupurile unde considerati ca ar fi de interes aceste informatii. Echipa Genesis Group apreciaza sustinerea dumneavoastra si va multumeste!

agromi.ro