GENESIS GROUP

Consultanta agricola si comercializare fertilizanti

Suntem o companie tanara, in expansiune pe piata din Romania, specializata in consultanta agricola si comercializare fertilizanti. Avem o vasta experienta in domeniul serviciilor orientate pe culturi mici (fructelor de padure), cultura pomilor fructiferi, cultura vitei de vie, culturile de legume, precum si pe culturile mari.

Mottoul companiei „Integritate si excelenta”

Integritate – sprijinim clientii nostri atat prin consultanta agricola, cat si prin livrarea produselor necesare dezvoltarii culturilor.

Excelenta – oferim continuu cele mai bune produse de pe piata in domeniul culturilor ecologice.

Oferim consultanta agricola pentru culturile in sistem ECOLOGIC si conventional, precum si o mare parte din produsele necesare pentru intretinerea si cresterea acestor culturi.

Stam la dispozitia dvs. cu informatii in ce priveste infiintarea, analizele de sol, fertilizarea si productia pentru majoritatea culturilor. Ceea ce am observat noi este lipsa de informatie reala din practica din piata si aceasta vrem sa o oferim.

Pentru cei interesati de consultanta agricola sau comercializare fertilizanti putem fi contactati la:
> Adresa de e-mail: contact@genesis-agro.ro,
> Telefon: 0744367963.

MISIUNEA, VIZIUNEA SI PRINCIPIILE GENESIS GROUP

Misiunea Genesis Group
este sa livreze produse de calitate excelenta, sa incurajeze utilizarea de ingrasaminte organice in culturile romanesti si sa ofere consultanta agrícola specializata.

Viziunea Genesis Group
Genesis Group isi propune sa devina partenerul de incredere al agricultoriilor romani, nu numai prin produse de calitate excelenta, dar si prin consultanta agricola specializata.

Principiile Genesis Group:
Calitate excelenta: Oferim produse specializate BIO si conventionale de inalta calitate si randament. Ingrasamintele si produsele speciale pentru nutritia culturilor provin de la producatori europeni din Italia, Austria, Spania, Olanda si Franta.

Responsabilitate in ceea ce priveste mediul inconjurator prin incurajarea culturilor ecologice precum si prin produsele bio comercialízate.

Corectitudine – oferim partenerilor nostri apreciere si respect.

pajiste verde cu o casa
CULTURI SPECIALIZATE
un mar verde si un mar rosu cu un spic de grau
CONSULTANTA PE CULTURI
pamant cu rasad
INGRASAMINTE BIO
sac de grau
SUBSTANTE CONVENTIONALE