INGRASAMINTE APLICATE PRIN FERTIRIGARE

Genesis-Agro-Ingrasaminte-aplicate-prin-fertirigare

CE ESTE FERTIRIGAREA?

Fertirigarea este o tehnica prin care ingrasamintele solubile sunt amestecate cu apa pentru irigare si aplicate plantelor pentru a creste si a imbunatatii productia culturilor. Fertirigarea este o unealta foarte eficienta si flexibila, dand posibilitatea de a controla distribuirea, timpul si metoda de aplicare a nutrientilor. Acest lucru permite o nutritie precisa, aplicata in functie de nivelul de fertilitate al solului si de stadiul de crestere a culturilor.

Ingrasamintele aplicate prin fertirigare distribuite de Genesis Group stabilesc standardul in tehnologia fertirigarii.

Accentul acestei tehnologii este asupra efectului de acidifiere care produce o serie de beneficii: imbunatateste absorbtia nutrientilor, reduce pH-ul apei prin aplicarea directă a apei dure, asigura aciditate pentru a neutraliza si dizolva bicarbonatii, evitand infundarea scurgerilor si a tevilor.

BENEFICIILE TEHNOLOGIEI
DE APLICARE A INGRASAMINTELOR
PRIN FERTIRIGARE

  • Elementele nutritive sunt aplicate in proportia exacta de care au nevoie plantele in stadiul lor de crestere actual, prevenind deficientele chiar si in perioadele cu o absorbtie ridicata a nutrientilor.

  • Nutrientii sunt aplicati uniform pe zona irigata.

  • Producatorul poate raspunde imediat la schimbarile de mediu care pot afecta profilul cerintelor plantelor in ce priveste elementele nutritive.

  • Fertirigarea permite o salinitate redusa a solului, sodicitate sau aciditate.

  • Fertirigarea poate fi utilizata pentru toate tipurile de sisteme de irigare, in toate stadiile de crestere a plantelor, pentru toate culturile.