ROMANIA FRUMOASA ❤️💛 💙 Agricultura performanta

 

Agricultura performanta 💚 Culoare, savoare si bogatie de roade

 

Nicio samanta nu rodeste daca nu e sadita si ingrijita cu dragoste. Specialistii firmei de consultanta agricola si distributie ingrasaminte Genesis Group continua deplasarile prin tara, zilele acestea efectuand vizite la Satu Mare la plantatii de afine si capsuni. Mereu alaturi de fermieri pentru a  ingriji culturile cat mai bine si a obtine roade de cea mai buna calitate si pentru a avea parte de o agricultura performanta.

Cum ingrijim culturile in aceasta perioada

 

TERRAPLUS FLUID, JUMP ORGANIC, GENESIS SUPER POWER si TERRAPLUS CALCIU sunt produsele pe care le folosim in aceasta perioada pentru a ne asigura ca vom avea culturi de cea mai buna calitate. Folosim produsele pe baza de calciu pentru a avea fructe sanatoase si fara pete. De precizat ca pana la schimbarea culorii fructelor folosim GENESIS SUPER POWER, iar ulterior vom folosi Terra Plus Calciu.

1. TERRAPLUS FLUID este un produs complex, care inglobeaza aminoacizi liberi, acizi humici, carbon organic, azot organic, fosfor si potasiu si care ofera rezistenta plantelor la stres.

Se recomanda utilizarea acestor produse in orice situatie de stres la care sunt supuse culturile in timpul perioadei de vegetatie: inghet, seceta, grindina, exces de umiditate, transplantare, fitotoxicitate cauzata de erbicide sau fungicide, pentru a ajuta plantele sa se refaca rapid, dar si pentru cresterea cantitatii si calitatii productiei.

TERRAPLUS FLUID se foloseste la pornirea in vegetatie pentru culturile de primavara, legume, pomi fructiferi, arbusti fructiferi, soia, mazare, lucerna, vita de vie, in perioadele de stres, dar si prin tratamente suplimentare pentru a creste eficacitatea tratamentelor foliare.

Click aici pentru articol TERRAPLUS FLUID protejeaza plantele in caz de inghet, seceta sau grindina

2. JUMP ORGANIC este un biostimulator pentru cresterea si dezvoltarea plantelor pe baza de triptofan, arginina si extracte din plante. Biostimulatorul JUMP ORGANIC nu altereaza in niciun fel fructele sau legumele si te ajuta sa obtii fructe si legume mari si uniforme. Cresterea fructelor si legumelor se face prin marirea vitezei de diviziune celulara si inmultirea celulelor.

JUMP ORGANIC ofera o coacere uniforma si un gust excelent, fertilizantul contribuind in mod eficient la marirea fructelor si legumelor si crescand rezistenta acestora dupa recoltare.

Click aici pentru articol Efectul JUMP ORGANIC, biostimulator pentru fructe si legume

3. GENESIS SUPER POWER este un ingrasamant mineral, de cea mai inalta calitate, care ofera protectie fungica plantelor si ajuta la corectarea carentei de calciu si magneziu si a altor microelemente. Bolile fungice pot reprezenta o provocare, deoarece pun presiune asupra capacitatii plantelor de a produce flori si fructe de calitate in cantitate mare.

GENESIS SUPER POWER este obtinut din calcar din zacaminte naturale, fiind produsul recomandat de specialistii firmei de consultanta agricola si distributie ingrasaminte GENESIS GROUP si pentru a preveni sau trata carentele de calciu si magneziu.

Click aici pentru articol GENESIS SUPER POWER ingrasamant mineral care ofera protectie fungica plantelor

4. TERRAPLUS CALCIU FLUID este un ingrasamant de cea mai buna calitate, bogat in calciu care ofera plantelor calciul necesar pentru a evita fiziopatologiile si a obtine astfel o dezvoltare optima si o recolta buna din punct de vedere calitativ si cantitativ.

TerraPlus Ca Fluid se recomanda a fi utilizat in orice situatie de stres la care sunt supuse culturile in timpul perioadei de vegetatie: inghet, seceta, grindina, exces de umiditate, transplantare, fitotoxicitate cauzata de erbicide sau fungicide, pentru a ajuta plantele sa se refaca rapid, dar si pentru cresterea cantitatii si calitatii productiei.

Click aici pentru articol TERRAPLUS CALCIU previne deficientele de calciu si ajuta la refacerea plantelor aflate sub factori de stres

Mereu alaturi de fermieri pentru o agricultura performanta

 

Natura a rasplatit fermierii pentru munca depusa si deja avem bucuria de a gusta din roadele bogate, pline de sanatate, savoare si culoare. Prin munca, daruire si rabdare se poate obtine o recolta bogata, iar fotografiile din articolul nostru vorbesc de la sine.

Va invitam, cu drag, sa vizualizati mai jos fotografiile si clipurile facute de specialistii Genesis Group la Satu Mare. De asemenea va reamintim ca pentru orice informatii privind ingrijirea culturilor sau pentru vizite la ferme ne puteti contacta la numarul 0744 367 963 sau pe site-ul nostru, la sectiunea Contact . Consultanta este gratuita si este oferita in toata tara.