Efectul JUMP ORGANIC, biostimulator pentru fructe si legume

Efectul JUMP ORGANIC, biostimulator pentru fructe si legume

 

Efectul fertilizantului foliar JUMP ORGANIC e pur si simplu uimitor! Biostimulatorul JUMP ORGANIC nu altereaza in niciun fel fructele sau legumele si te ajuta sa obtii fructe si legume mari si uniforme.
JUMP ORGANIC este un biostimulator pentru cresterea si dezvoltarea plantelor pe baza de triptofan, arginina si extracte din plante. Cresterea fructelor si legumelor se face prin marirea vitezei de diviziune celulara si inmultirea celulelor.

Extractele din plante asigura nutrientii necesari pentru cresterea fructelor si sustin bio-promovarea extractelor de alge. Manitolul, continut in mod natural de algele brune este un solut compatibil cu planta care regleaza hidratarea celulelor, contribuind la buna lor functionare. In fazele initiale ale cresterii fructelor, manitolul contribuie la echilibrul osmotic si distributia fotosintezei catre fructele mici, care primesc astfel cantitatea de apa si zahar necesara pentru dezvoltarea lor optima. Prezenta manitolului face celulele mai tolerante la deshidratare, favorizand dezvoltarea fructelor chiar si in cazul stresului de mediu.
Acest biostimulator organic este potrivit pentru toate tipurile de fructe: afine, capsuni, mure, zmeura, piersici, nectarine, mere, caise, struguri, precum si pentru legume: tomate, ardei, vinete, castraveti. Se foloseste in tratamentele foliare in functie de necesitatile nutritive ale culturilor, de specificul culturilor si de conditiile pedoclimatice.

Coacere uniforma si rezistenta mai mare dupa recoltare

JUMP ORGANIC ofera o coacere uniforma si un gust excelent, fertilizantul contribuind in mod eficient la marirea fructelor si legumelor si crescand rezistenta acestora dupa recoltare.

Biostimulator 100% organic al cresterii plantelor

 

· Sustine dezvoltarea fructelor si legumelor in situatii de stres de mediu
· Uniformizeaza marimea si imbunatateste calitatea fructelor si legumelor
· Imbunatateste dimensiunea fructelor si legumelor
· Imbunatateste uniformitatea coacerii si culoarea

In fotografiile de mai jos puteti vedea efectul JUMP ORGANIC asupra fructelor de cires si de afin:

 

IMPORTANT legat de dozaj si aplicare:

Este important ca Jump Organic sa se aplice impreuna cu FOLIFOL (click aici pentru articol STRES PLANTE: FOLIFOL revitalizeaza plantele dupa perioadele de stres)

FOLIFOL este un fertilizant lichid organic pe baza de aminoacizi – extract fluid cu continut de alge brune. Folifol imbunatateste cresterea vegetativa si reactiveaza rapid dezvoltarea vegetativa dupa o perioada stresanta termic.

Dozaj Jump Organic 20 ml/10 l apa + Folifol 40 ml la 10 l apa.

Cantitatea minima de apa la ha pe o plantatie in productie este de 300 l apa.

VEZI AICI DETALII FOLIFOL: https://genesis-agro.ro/folifol/

Pentru informatii despre dozaje, detalii specifice si comenzi biostimulator JUMP ORGANIC ne puteti contacta la numarul de telefon 0744 367 963.