IMPERIAL sustine imunitatea naturala a plantelor

.

IMPERIAL sustine imunitatea naturala a plantelor

 

IMPERIAL este un ingrasamant vegetal de cea mai buna calitate, cu continut de micorize, care sustine imunitatea naturala a plantelor si asigura rezistenta impotriva agentilor patogeni.

Asigura rezistenta impotriva Botrytis Cinerea, putregai acid, monilioza

IMPERIAL contine microorganisme foarte utile, cum ar fi Bacillus subtilis si Bacillus amyloliquefaciens care, reechilibrand flora microbiana prezenta in planta, permit o dezvoltare optima si induc o crestere a sistemului natural de aparare tratand si impiedicand dezvoltarea agentilor fitopatogeni din speciile Botrytis, Monilinia, Phomopsis, Blumeriella.

Principalul avantaj al micorizelor consta in cresterea absorbtiei de nutrienti minerali din sol de catre planta.

1. Micorizele maresc suprafata de absorbtie a radacinii

2. Maresc capacitatea de a capta nutrientii si apa

3. Ofera toleranta la apa, sare si stres provocat de patogeni

4. Maresc rata de supravietuire la transplantare

5. Stimuleaza productia de metaboliti secundari in legatura cu apararea si opresc eroziunea solului prin imbunatatirea structurilor acestuia, formand agregate stabile.

Beneficii IMPERIAL

· Inducerea rezistentei naturale a plantei impotriva ciupercilor si bacteriilor patogene

· Imbunatatirea bunastarii generale a plantei

· Fructe fara reziduuri

· Progres si crestere calitativa a productiei

VEZI AICI DETALII IMPERIAL: https://genesis-agro.ro/imperial/

Asigura imunitatea naturala a plantelor si protejeaza culturile de monilioza

 

Monilioza, care se mai numeste, popular putregaiul brun sau mumifierea fructelor este o boala care afecteaza pomii fructiferi din categoria samburoaselor sau semintoaselor si care produce mari pagube economice.

Boala este frecvent intalnita la pomii fructiferi si afecteaza florile, lastarii si fructele. Fructele sunt sensibile in toate stadiile de dezvoltare, dar manifestarea este mai frecventa la maturitate.

La inceput apare o pata bruna, circulara, care se extinde asupra intregului fruct. Acestea au aspect mumifiat, raman agatate in pom si pe ele apar, de cele mai multe ori, pustule alb-galbui. Acestea sunt dispuse in cerc, asigurand transmiterea bolii. De cele mai multe ori, vedem mai multe fructe mumifiate, prinse pe ramuri la un loc, fiind lipite unele de altele prin sucul dulce scurs din interiorul lor. Alte fructe cad din pom si putrezesc.

Florile se ofilesc, se innegresc, se usuca, insa nu cad. Daca este afectata o singura floare, miceliul ciupercii se raspandeste in intreaga inflorescenta si cuprinde apoi intreg lastarul. Frunzele tinere sufera un proces de uscare, devin brune si se rasucesc. Incepand cu varful pomului, ramurile tinere se usuca si vor atarna in jos luand aspect de „steag”. Atacul va determina, cu timpul, uscarea pomilor, monilioza reprezentand o boala foarte grava a pomilor.

Pentru mai multe informatii despre IMPERIAL, modalitatile de folosire ale produsului, cat si pentru comenzi contactati cu incredere specialistii nostri la numarul de telefon 0744 367 963.