bulina verde cu numarul unu in mijloc

Descriere

TERRAPLUS SOLUB K 4-0-26 este un ingrasamant solubil organic cu continut de aminoacizi si microelemente chelate.
Formularea TerraPlus® Solub K 4-0-26 are un continut ridicat de potasiu cu azot organic, aminoacizi și magneziu, permitand hranirea plantelor in faze de cerere maxima de potasiu, fara a afecta echilibrul nutritional. Formularea unică permite aplicarea ca îngrășământ în fertirigare, garantând calitatea și efectul nutrițional asupra culturii.
Solubilitatea sa excelentă previne înfundarea emițătoarelor de picurare sau a duzelor.
TerraPlus® Solub K are un conținut ridicat de potasiu cu azot organic, aminoacizi și magneziu, ceea ce permite hrănirea culturii în faze de cerere maximă de potasiu fără a afecta echilibrul nutrițional.

Pentru utilizare în toate culturile, atât în agricultura ecologică, cât și în cea convențională.

Beneficiile TerraPlus® Solub K 4-0-26

  • Îngrășăminte organice solubile în apă cu accent pe potasiu. Sursa de azot se bazează pe digestat de aminoacizi. În plus, produsul conține magneziu și micronutrienți.
  • Azotul organic are o rată de absorbție maximală, net superioară azotului obținut prin sinteză, fiind disponibil imediat la nivel celular pentru creșteri vegetative intense și spor de producție.
  •  Potasiul joaca un rol semnificativ in imbunatatirea calitatii culturilor. Nivelurile ridicate de potasiu disponibil imbunatatesc calitatea fizica, rezistenta la boli si durata de pastrare a fructelor si legumelor. Efectele deficientei de potasiu pot cauza un potential redus si o calitate redusa a culturilor cu mult inainte de aparitia simptomelor vizibile.
  • Magneziul asigură creşterea sănătoasă a plantelor. Carenţele de magneziu determină stagnarea în creştere a plantelor. Printre simptomele deficientei de magneziu se numara cloroza intervenala si marginile frunzelor care devin galbene sau rosiatice-purpurii, in timp ce nervurile centrale raman verzi.
  • Sulful este un element important in formarea proteinelor, enzimelor, vitaminelor si clorofilei in plante. Acesta este vital in dezvoltarea nodozitatilor si fixarea eficienta a azotului la leguminoase. Deficienta de azot va duce la rate reduse de crestere (cantitati mici de biomasa si recolta) si la scurtarea perioadei de vegetatie, toate acestea avand efecte negative asupra productiei.
  • Solubilitate rapidă și completă în apă
  • Produs omogen de înaltă calitate
  • Cu micro-nutrienți chelați adăugați
  • Produse gata de utilizare cu economie de muncă
  • Componente organice
bulina verde cu numarul doi in mijloc

Compozitie

Azot total (N) 4%
Oxid de potasiu (K2O) solubil in apa 26%
Oxid de magneziu (MgO) solubil in apa 3%
Sulf (S) solubil in apa 11%
Bor (B) 0,01%
Cupru (Cu) 0,02%
Fier (Fe) 0,05%
Mangan (Mn) 0,05%
Molibden (Mo) 0,001%
Zinc (Zn) 0,02%

Tip de aplicare: FERTIRIGARE

Doza este de 20-50 kg/ha, o data pe an

Cantitate: 15KG

Pentru alte informatii despre produs si comenzi TerraPlus® Solub K nu ezitati sa contactati specialistii nostri la numarul de telefon 0744 367 963.

Tip de aplicare: FERTIRIGARE

Doza este de 20-50 kg/ha, o data pe an

Cantitate: 15KG

IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR UNIC AUTORIZAT: SC GENESIS GROUP SRL, STR TRENULUI NR. 58, MUN. ARAD, JUD. ARAD, ROMANIA
TEL: 0744367963

element grafic verde

IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR UNIC AUTORIZAT:
SC GENESIS GROUP SRL, STR TRENULUI NR. 58,
MUN. ARAD, JUD. ARAD,
ROMANIA
TEL: 0744367963