bulina verde cu numarul unu in mijloc

Descriere

TerraPlus® Fluid 3-5-5 ajuta la cresterea radacinilor, absorbtia nutrientilor si toleranta la stres a culturilor

TerraPlus® Fluid 3-5-5 este un ingrasamant NPK cu aminoacizi naturali, acizi humici si fulvici, care promoveaza cresterea radacinilor, absorbtia nutrientilor si toleranta la stres a culturilor agricole si horticole.

  • Solutie NPK cu un continut ridicat de P si K
  • Cu aminoacizi liberi si substante humice
  • Potrivit pentru agricultura ecologica
  •  Aminoacizii liberi continuti de TerraPlus® Fluid sunt disponibili imediat, ceea ce conduce la directionarea energiei către dezvoltarea plantei și în stabilirea unor producții performante, planta economisind energia necesară, însă ajută și culturile întârziate, aflate sub factori de stres.
  • Acizii humici și fulvici dezvoltă sistemul radicular, îmbunătățesc mobilitatea și disponibilitatea nutrienților din sol, cresc gradul de absorbție al tratamentelor foliare, regenerează flora microbiană la nivelul solului și rețin apa disponibilă la nivel radicular.
  • Azotul organic are o rată de absorbție maximală, net superioară azotului obținut prin sinteză, fiind disponibil imediat la nivel celular pentru creșteri vegetative intense și spor de producție.
  •  Potasiul joaca un rol semnificativ in imbunatatirea calitatii culturilor. Nivelurile ridicate de potasiu disponibil imbunatatesc calitatea fizica, rezistenta la boli si durata de pastrare a fructelor si legumelor. Efectele deficientei de potasiu pot cauza un potential redus si o calitate redusa a culturilor cu mult inainte de aparitia simptomelor vizibile.
  • Daca plantele au performante slabe, solul ar putea sa nu aiba fosfor sau plantele sunt blocate sa il extraga, fosforul fiind macroelementul implicat direct si responsabil in procesul de inradacinare si prindere a rasadurilor. Fosforul stimuleaza dezvoltarea radacinilor, lucru necesar pentru ca planta sa absoarba substante nutritive din sol. Radacinile sunt, de asemenea, necesare pentru sustinerea plantei. Cand radacinile sunt bine dezvoltate, ele sunt capabile sa patrunda adanc in sol si sa adune cat mai eficient substantele nutritive necesare dezvoltarii plantelor.
  • Se recomandă utilizarea TerraPlus® Fluid în orice situaţie de stres la care sunt supuse culturile în timpul perioadei de vegetaţie : îngheţ, secetă, grindină, exces de umiditate, transplantare, fitotoxicitate cauzată de erbicide sau fungicide, pentru a ajuta plantele să se refacă rapid, dar și pentru creșterea cantitatii și calității producției.
bulina verde cu numarul doi in mijloc

Compozitie

Azot total (N) 3%
Pentaoxid de fosfor (P2O5) 5%
Oxid de potasiu (K2O) 5%
Fier (Fe) 0,02 %

Tip de aplicare: Foliar

Dozaj: 40 ml la 10 l apa

Tip de aplicare: Fertirigare

Dozaj: Cantitatea de ingrasamant se determina in functie de analiza de sol si planta din cultura

Cantitate: 20L

Pentru alte informatii despre produs si comenzi TerraPlus® Fluid 3-5-5 nu ezitati sa contactati specialistii nostri la numarul de telefon 0744 367 963.

Tip de aplicare: Foliar

Dozaj: 40 ml la 10 l apa

Tip de aplicare: Fertirigare

Dozaj: Cantitatea de ingrasamant se determina in functie de analiza de sol si planta din cultura

Cantitate: 20L

IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR UNIC AUTORIZAT: SC GENESIS GROUP SRL, STR TRENULUI NR. 58, MUN. ARAD, JUD. ARAD, ROMANIA
TEL: 0744367963

element grafic verde

IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR UNIC AUTORIZAT:
SC GENESIS GROUP SRL, STR TRENULUI NR. 58,
MUN. ARAD, JUD. ARAD,
ROMANIA
TEL: 0744367963