bulina verde cu numarul unu in mijloc

Descriere

BACTIFOL – Îmbunătățește productivitatea culturilor, activează mecanismele de apărare a plantei, previne apariția și extinderea bolilor plantelor

.

BACTIFOL este un produs de cea mai bună calitate care protejează cultura, favorizează dezvoltarea unei plante sănătoase și imbunătățește productivitatea culturilor. BACTIFOL este un cocktail bacterian solubil, aplicat prin pulverizare foliară, compus din 2 tulpini de bacterii PGP (Bacillus subtilis si B. velezensis).

Bacillus subtilis și Bacillus velezensis sunt folosite în agricultura ecologică ca alternativă la pesticide pentru a lupta împotriva organismelor fitopatogene, bolile plantelor fiind cauzate de diferiţi agenţi fitopatogeni. Astfel Bacillus subtilis și Bacillus velezensis fac din Bactifol unul dintre cele mai bune produse care protejează cultura și favorizează dezvoltarea unei plante sănătoase.

Utilizarea combinată cu Equisetomax (extract de coada-calului) sau Nequi (Chitosan) sporește eficacitatea tratamentului.

Este un produs microbian viu, astfel încât tratamentul comun cu ingrediente active bactericide și fungicide nu este recomandat.Cele mai  multe dintre cele mai comune îngrășăminte sunt compatibile cu produsul.

BACTIFOL – Caracteristici și beneficii

  • Produs concentrat si solubil usor de aplicat pe cale foliara
  • Protejează cultura și favorizează dezvoltarea unei plante sănătoase
  • Combinație calibrată de bacterii PGP cu acțiune revigorantă
  • Îmbunătățește productivitatea culturilor
  • Activează mecanismele de apărare a plantei

  • Previne apariția și extinderea bolilor plantelor

BACTIFOL
bulina verde cu numarul doi in mijloc

Compozitie

Inoculant biologic compus din 2 tulpini de bacterii PGP (Bacillus subtilis si B. velezensis)

Se aplica prin pulverizare foliara in doza de 1Kg/1000L de apa (1Kg per Ha). Repetați după 30 de zile. Consultați frecvențele de aplicare la serviciul tehnic.

PRODUS 100% ECOLOGIC

Prezentare

Recipiente de 1 kg și 5 kg

BACTIFOL este un produs stabil pentru o perioadă de 12 luni dacă este depozitat în ambalajul original închis și în condiții de loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Pentru mai multe informatii apelati cu incredere la specialistii nostri. Ne gasiti la numarul de telefon 0744 367 963 sau pe site-ul nostru, la sectiunea Contact.

MPORTATOR SI DISTRIBUITOR UNIC AUTORIZAT: SC GENESIS GROUP SRL, STR TRENULUI NR. 58, MUN. ARAD, JUD. ARAD, ROMANIA
TEL: 0744367963

element grafic verde

IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR UNIC AUTORIZAT:
SC GENESIS GROUP SRL, STR TRENULUI NR. 58,
MUN. ARAD, JUD. ARAD,
ROMANIA
TEL: 0744367963