Biostimulatorul Jump ajuta fructele sa creasca mari si uniforme

Biostimulatorul Jump ajuta fructele sa creasca mari si uniforme

.

Dacă ești cultivator de pomi fructiferi sau producător de legume, știi cât de importantă este dezvoltarea fructelor, atât din punct de vedere al mărimii cât și al uniformității.
De asemenea, cu siguranță îți dorești ca biostimulatorii pe care îi folosești să nu altereze în niciun fel fructele sau legumele.
Genesis Group îți recomandă Jump Organic sau Jump – biostimulatorul dedicat și atent creat pentru a crește mărimea și uniformitatea fructelor. Jump este un biostimulator care are la bază Triptofan, Arginină și extracte de plante. Această combinație te va ajuta să asiguri creșterea și dezvoltarea plantelor și a fructelor în mod echilibrat.

Beneficiile biostimulatorului Jump

  • Îmbunătățește mărimea fructelor și uniformitatea
  • Îmbunătățește culoarea fructelor
  • Îmbunătățește uniformitatea coacerii
  • Crește conținutul de zahăr solubil
  • Nu modifică forma fructului și capacitatea de depozitare
  • Crește producția și calitatea culturii 
genesis group biostimulatorul jump organic

Sugestii practice despre biostimulatorul Jump

Timpul de aplicare al biostimulatorului Jump este critic. Nu aplicați niciodată prea devreme. Jump nu este un produs hormonal, ceea ce înseamnă că, pentru a obține cele mai bune rezultate posibile, trebuie ca procesul de maturare să fi început în interiorul plantei. 

IMPORTANT: Jump trebuie aplicat atunci când fructul începe să prindă contur! Aplicări diferite la fiecare fructe sau legume. Pentru a clarifica va rog să ne contactați pentru a putea stabili momentul aplicării pentru fructele dumneavoastră, în sensul de a obține un rezultat cât mai bun în ceea ce privește mărimea, greutatea și fermitatea fructelor. 

Dacă este aplicat atunci când fructele sunt prea mari nu se va vedea niciun efect. Nefiind un produs PGR nu va declanșa procesul de maturare cum se întâmplă, spre exemplu, în cazul etilenei sintetice. 

Strategia foliară – obiectivul nostru principal – este o strategie interactivă realizată cu ajutorul fertirigarii. Această etapă are o valoare sinergică, cele două aplicări (foliară și prin fertirigare) completându-se reciproc. 

genesis group biostimulatorul Jump organic

Jump – fructe mari, ferme si uniforme

.

Jump Organic este un biostimulator 100% organic al creșterii plantelor, utilizat în agricultura organică. Acțiunea similară cu cea a lui Jump, stimulează multiplicarea celulară în fazele timpurii ale dezvoltării fructelor, favorizând creșterea rapidă și ulterior, extensia celulară.
Rezultatul aplicării la momentul oportun este creșterea fructelor în greutate și mărime.
Extractele din plante asigură nutrienții necesari pentru creșterea fructelor și susțin bio-promovarea extractelor de alge. Manitolul, conținut în mod natural de algele brune este un solut compatibil cu planta care reglează hidratarea celulelor, contribuind la buna lor funcționare.
În fazele inițiale ale creșterii fructelor, manitolul contribuie la echilibrul osmotic și distribuția fotosintezei către fructele mici, care primesc astfel cantitatea necesară de apă și zahăr necesare pentru dezvoltarea lor optimă. Prezența manitolului face celulele mai tolerante la deshidratare, favorizând dezvoltarea fructelor chiar și în cazul stresului de mediu.

VEZI AICI DETALII JUMP: https://genesis-agro.ro/2019/07/29/biostimulator-jump/

METODE DE APLICARE ȘI DOZAJE ALE BIOSTIMULATORULUI JUMP ORGANIC

Aplicare foliară:

  • Legume: după legarea fructelor aplicări la fiecare 5-7 zile
  • Pomi fructiferi: de la căderea completă a petalelor, 2-3 aplicări la fiecare 6-7 zile  
  • Fructe de pădure: după legarea fructelor, 2-3 aplicări la fiecare 6-7 zile
  • Struguri de masă: după legarea fructelor  4-6 mm, 2-3 aplicări la fiecare 8-10 zile

IMPORTANT legat de dozaj și aplicare:

La Jump Organic cât și la Jump este  foarte important să se aplice împreună cu Folifol

FOLIFOL este un fertilizant lichid organic pe baza de aminoacizi – extract fluid cu continut de alge brune. Folifol imbunatateste cresterea vegetativa si reactiveaza rapid dezvoltarea vegetativa dupa o perioada stresanta termic.

Dozaj Jump Organic/Jump 20 ml/10 l apă + Folifol 40 ml la 10 l apă.

Cantitatea minima de apă la ha pe o plantație în producție este de 300 l apă.

VEZI AICI DETALII FOLIFOL: https://genesis-agro.ro/folifol/

Pentru detalii si comenzi JUMP si FOLIFOL ne puteti contacta la numarul de telefon 0744367963 sau puteti contacta specialiștii noștri pe pagina de contact.

PENTRU ORICE INFORMATII PRIVIND DEZVOLTAREA CULTURILOR, BOLI SI TRATAMENTE CULTURI, ACHIZITIONAREA DE PRODUSE SAU VIZITE LA FERME CONTACTATI CU INCREDERE SPECIALISTII NOSTRI LA TELEFON 0744 367 963. CONSILIEREA OFERITA DE SPECIALISTII NOSTRI ESTE GRATUITA.

Daca vi s-a parut interesant articolul si va sunt de folos informatiile, am aprecia daca ati distribui acest articol si pe pagina dumneavoastra de Facebook sau in grupurile unde considerati ca ar fi de interes aceste informatii. Echipa Genesis Group apreciaza sustinerea dumneavoastra si va multumeste!