ROMANIA FRUMOASA ❤️💛💙 AGRICULTURA PERFORMANTA 💚

 

FAGARAS – taram de vis cu plantatii calitative de afin

 

Acordam in aceasta perioada o atentie deosebita culturilor pentru a avea parte de o agricultura performanta. Specialistii firmei de consultanta agricola Genesis Group au poposit in urma cu cateva zile la FAGARAS – taram de vis cu plantatii calitative de afin. Cu drag am poposit in aceste locuri frumoase, cu oameni harnici si primitori. 💚

Un plan de fertilizare adecvat duce la o agricultura performanta, rolul specialistilor Genesis Group fiind de a monitoriza culturile si a oferi cea mai buna ingrijire pentru a se obtine productii rodnice. Planuri de fertilizare, tratamente boli, cele mai bune tehnici de ingrijire a culturilor, de toate acestea au grija specialistii firmei noastre de consultanta agricola.

Ingrasaminte si produse speciale de la producatori europeni de prestigiu

Tehnicile noastre de ingrijire si produsele specializate BIO si conventionale de inalta calitate si randament au adus culturi performante clientilor cu care colaboram in Romania si Republica Moldova. Ingrasamintele si produsele speciale pentru nutritia culturilor provin de la producatori europeni de prestigiu.

 

Plantatia de la Fagaras este un alt exemplu ca IMPREUNA SE POATE! Ingrijirea la cele mai inalte standarde a culturilor duce la o agricultura performanta!

Impartasim cu dumneavoastra cateva fotografii si clipuri video realizate la plantatia de afin de langa Fagaras.

PENTRU ORICE INFORMATII PRIVIND DEZVOLTAREA CULTURILOR, ACHIZITIONAREA DE PRODUSE SAU VIZITE LA FERME CONTACTATI CU INCREDERE SPECIALISTII NOSTRI LA TELEFON 0744 367 963. CONSILIEREA OFERITA DE SPECIALISTII NOSTRI ESTE GRATUITA.

De asemenea pe pagina Genesis Group va puteti abona la newsletterul nostru pentru a primi informatii din domeniul agriculturii performante. VEZI AICI:  https://genesis-agro.ro/

 

Fagaras – taram de vis cu plantatii calitative de afin

Fagaras – taram de vis cu plantatii calitative de afin

Fagaras – taram de vis cu plantatii calitative de afin

Fagaras – taram de vis cu plantatii calitative de afin

Fagaras – taram de vis cu plantatii calitative de afin

 

VEZI AICI GENESIS GROUP: https://genesis-agro.ro/

VEZI AICI PRODUSE GENESIS GROUP: https://genesis-agro.ro/produse-servicii/

VEZI AICI BOLI LA AFIN: https://genesis-agro.ro/boli-la-afin/

VEZI AICI VARIETATI AFIN: https://genesis-agro.ro/varietati-afin/

 

Specialistii Genesis Group va doresc o primavara cu culturi calitative, bogate in roade pline de prospetime, gust, savoare si culoare! 🐝 🌸 ❤

 

Daca vi s-a parut interesant articolul si va sunt de folos informatiile, am aprecia daca ati distribui acest articol si pe pagina dumneavoastra de Facebook sau in grupurile unde considerati ca ar fi de interes aceste informatii. Echipa Genesis Group apreciaza sustinerea dumneavoastra si va multumeste!